Weekmenu's

Weekmenu's

Om je cliënten te helpen met hun voeding, kun je weekmenu's voor ze maken. Deze weekmenu's kunnen cliënten in hun eigen omgeving bekijken, downloaden of eventueel printen.

Je kunt deze weekmenu's geheel zelf samenstellen, volgens jou eigen inzicht. Je kunt ook gebruik maken van de standaard weekmenu's van KikFit. Deze zijn eventueel aan te passen aan de wensen van jouw cliënten.

Bereken nutrienten

Je kunt bij het maken van weekmenu's per voedingsmiddel de hoeveelheid invoeren. Het invoeren hiervan werkt op vergelijkbare wijze als de eetmeter van het voedingscentrum. Als je op deze manier een weekmenu maakt, worden automatisch de macro en micronutrienten berekend. Ook worden de adviezen van het voedingscentrum weergegeven onderaan het weekmenu, zodat je snel kunt zien of jou menu voldoende nutrienten bevat.

Supersnel samenstellen

Ieder eetmoment (ontbijt, lunch, diner, tussendoor) die je invoert, kun je gemakkelijk hergebruiken. Zodra je begint met typen, verschijnen er suggesties van eerder ingevulde eetmomenten, zodat je die opnieuw kunt gebruiken. Alle bijbehorende voedingsmiddelen en hoeveelheden worden dan meegenomen, zodat ook de nutrienten berekening meteen gedaan kan worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om een weekmenu in zijn geheel op te slaan. Op deze manier kun je cliënten die een vergelijkbaar weekmenu nodig hebben, met een paar muisklikken klaarzetten.

Nadat je een eetmoment of een weekmenu hebt hergebruikt, kun je deze nog op detail niveau naar wens aanpassen.

Probeer nu KikFit gratis voor 30 dagen

Probeer KikFit gratis voor een maand en begin met tijd te besparen! Je zit nergens aan vast, na de proefperiode kun je besluiten of je het wilt blijven gebruiken, de gegevens blijven dan bewaard.
Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier is beschermd met Google reCAPTCHA: privacy, voorwaarden.

Op de hoogte blijven?