Facturen

Facturen

In KikFit kun je eenvoudig zelf facturen aanmaken en versturen. Je kunt zelfs je afspraken uit je agenda importeren en binnen een minuut tientallen facturen tegelijk versturen inclusief PDF, die je klanten vervolgens snel en makkelijk kunnen betalen via iDeal.

Facturen maken

Je kunt in KikFit facturen aanmaken, waarbij je éénmalig jou gegevens en logo invoert. Je geeft op welke consulten een cliënt heeft gehad en de factuur wordt aangemaakt. Ook wordt de verplichte tekst op de factuur automatisch correct geplaatst a.d.h.v. de zorgverzekering die de cliënt heeft.

Je kunt alle nog niet verstuurde facturen in 1x versturen. Zo kun je bijvoorbeeld voor kiezen om 1x per maand ál je facturen in 1x te versturen. Deze komen dan bij de cliënt in de mail terecht en jij hebt er geen omkijken meer naar. 

iDeal betalingen

In de mail die cliënten krijgen, staat een duidelijke knop waarmee ze direct met iDeal kunnen betalen. Vanwege dit gemak betalen mensen sneller. Tevens wordt na de betaling de factuur als betaald gemarkeerd, dus kun je in één oogopslag zien welke al betaald zijn.

Zijn er nog verstuurde facturen niet betaald? Dan kun je met 1 druk op de knop ook herinneringen versturen.

Binnen 1 minuut 100 facturen sturen

Het is ook mogelijk om een agenda te importeren. Uit jou agenda naar keuze (bijvoorbeeld Apple Agenda, Google Calendar of Outlook) kun je je afspraken halen, waarbij KikFit automatisch de naam van de cliënt, de naam van de afspraak en de datum uitleest om bijbehorende facturen te genereren. Op deze manier is facturatie vrijwel geen werk meer!

Probeer nu KikFit gratis voor 30 dagen

Probeer KikFit gratis voor een maand en begin met tijd te besparen! Je zit nergens aan vast, na de proefperiode kun je besluiten of je het wilt blijven gebruiken, de gegevens blijven dan bewaard.
Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier is beschermd met Google reCAPTCHA: privacy, voorwaarden.

Op de hoogte blijven?