Intake

Wij hebben een nieuw intake systeem gelanceerd

KiKFit heeft zojuist een nieuw intake systeem gelanceerd dat je in staat stelt om gepersonaliseerde vragenlijsten te creëren voor jouw cliënten. 

Met dit nieuwe systeem kun je jouw cliënten nog beter van dienst zijn. Door het aanmaken van aangepaste vragenlijsten kun je specifieke informatie verzamelen die van cruciaal belang is bij het opstellen van persoonlijke programma's voor gewichtsbeheersing.

Het proces is zeer eenvoudig. Je kunt nu in enkele stappen je eigen vragenlijst maken via KiKFit. Vervolgens kunnen jouw cliënten de vragenlijst online invullen voordat ze naar hun eerste afspraak komen. Dit stelt je in staat om tijd te besparen tijdens de consultatie en dieper in te gaan op de specifieke behoeften van elke individuele cliënt.

Wij nodigen jullie uit om het nieuwe intake systeem van KiKFit uit te proberen. Door tijd te besparen en beter inzicht te krijgen, zetten we weer een stap verder om jouw cliënten te ondersteunen bij het bereiken van een gezond gewicht en een betere levensstijl!

#KiKFit #gewichtsconsulenten #intake

Probeer nu KikFit gratis voor 30 dagen

Probeer KikFit gratis voor een maand en begin met tijd te besparen! Je zit nergens aan vast, na de proefperiode kun je besluiten of je het wilt blijven gebruiken, de gegevens blijven dan bewaard.
Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier is beschermd met Google reCAPTCHA: privacy, voorwaarden.

Op de hoogte blijven?