De agenda komt eraan

We zijn druk bezig met nieuwe agenda functionaliteit in KikFit. Hier is alvast een voorproefje.

Efficiëntier kunnen werken, wie wil dat nou niet. Bij KikFit begrijpen dat als geen ander. Daarom zijn we verheugd om je een preview te geven van onze nieuwste toevoeging aan ons systeem - de nieuwe agendafunctionaliteit die je nog meer tijd gaat besparen!

Afspraken inplannen in het systeem

Je kostbare tijd besteden aan het coördineren van afspraken behoort tot het verleden. Met onze nieuwe agendafunctionaliteit kun je moeiteloos afspraken inplannen en organiseren. De intuïtieve interface maakt het mogelijk om je agenda op een makkelijke manier te beheren, waardoor jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: het dienen van je cliënten.

Synchroniseer met je telefoon

Flexibiliteit is de sleutel, en onze agendafunctionaliteit heeft dit. Synchroniseer je planning met je favoriete agenda-apps, of je nu op je computer zit of onderweg bent met je telefoon. Altijd en overal toegang hebben tot je agenda betekent dat je de controle over je tijd behoudt, waar je ook bent.

Houd je cliënten op de hoogte

Communicatie is de sleutel tot sterke relaties, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat je cliënten altijd op de hoogte zijn. Zodra je een nieuwe afspraak maakt, wordt er automatisch een melding naar je cliënt gestuurd. Daarnaast kun je ook automatische herinneringen instellen om ervoor te zorgen dat je cliënten nooit een afspraak missen.

Maak makkelijker facturen

Facturatie is een taak waar niemand echt van houdt, maar het is een noodzakelijk onderdeel van elk bedrijf. Met onze agendafunctionaliteit wordt factureren echter een fluitje van een cent. Met slechts één druk op de knop kun je facturen genereren voor elke gemaakte afspraak, waardoor je kostbare tijd bespaart.

We geloven dat deze nieuwe agendafunctionaliteit  je productiviteit zal verhogen en je dagelijkse werkzaamheden zal vereenvoudigen. We kijken ernaar uit om deze functie binnenkort met je te delen!

Probeer nu KikFit gratis voor 30 dagen

Probeer KikFit gratis voor een maand en begin met tijd te besparen! Je zit nergens aan vast, na de proefperiode kun je besluiten of je het wilt blijven gebruiken, de gegevens blijven dan bewaard.
Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier is beschermd met Google reCAPTCHA: privacy, voorwaarden.

Op de hoogte blijven?