Automatische weekmenu's

Maak nu binnen 10 seconden een compleet weekmenu voor je cliënt met automatische weekmenu's!

We zijn verheugd om onze nieuwste functie, automatische weekmenu's, aan te kondigen, momenteel beschikbaar in de bètafase. Met deze functie willen we het proces van het samenstellen van gepersonaliseerde weekmenu's vereenvoudigen door middel van geavanceerde automatisering. Het doel is om onze gebruikers te voorzien van optimaal uitgebalanceerde menu's, rekening houdend met individuele behoeften op basis van leeftijd, geslacht en het opgegeven aantal calorieën.

Hoe werkt het?

Het systeem analyseert duizenden combinaties van een vooraf gedefinieerde set maaltijden, met als doel de beste verhoudingen van micro- en macronutriënten te bereiken, zoals aanbevolen door het Voedingscentrum. Door middel van deze geavanceerde algoritmes proberen we een menu te genereren dat niet alleen aan de caloriebehoeften voldoet, maar ook de optimale voedingswaarde biedt.

Maatwerk

Natuurlijk blijft het samenstellen van weekmenu's altijd maatwerk. Je kunt daarom na het genereren van een weekmenu deze nog naar hartelust aanpassen. Maar je begint al direct met een goeie basis wat je uren werk kan besparen!

Feedback

Echter, gezien de huidige bètafase, willen we graag jullie feedback ontvangen om de functionaliteit verder te verbeteren. We nodigen jullie uit om deel te nemen aan deze fase en ons te laten weten tegen welke uitdagingen jullie aanlopen. Jullie input is van onschatbare waarde om het systeem te verfijnen en aan te passen aan jullie specifieke wensen en behoeften.

We waarderen jullie betrokkenheid bij het testen van deze functie en kijken uit naar jullie constructieve feedback. Samen streven we ernaar om automatische weekmenu's te optimaliseren en een waardevolle toevoeging te maken aan jullie ervaring met ons platform.

Probeer nu KikFit gratis voor 30 dagen

Probeer KikFit gratis voor een maand en begin met tijd te besparen! Je zit nergens aan vast, na de proefperiode kun je besluiten of je het wilt blijven gebruiken, de gegevens blijven dan bewaard.
Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier is beschermd met Google reCAPTCHA: privacy, voorwaarden.

Op de hoogte blijven?