Agenda

Afspraken inplannen in het systeem

Met de agendafunctionaliteit kun je moeiteloos afspraken inplannen en organiseren. 

Synchroniseer met je telefoon

Synchroniseer je planning met je favoriete agenda-apps, of je nu op je computer zit of onderweg bent met je telefoon. Altijd en overal toegang hebben tot je agenda betekent dat je de controle over je tijd behoudt, waar je ook bent.

Houd je cliënten op de hoogte

We hebben ervoor gezorgd dat je cliënten altijd op de hoogte zijn. Zodra je een nieuwe afspraak maakt, wordt er automatisch een melding naar je cliënt gestuurd. Daarnaast kun je ook automatische herinneringen instellen om ervoor te zorgen dat je cliënten nooit een afspraak missen.

Maak makkelijker facturen

Met de agendafunctionaliteit wordt factureren een fluitje van een cent. Met slechts één druk op de knop kun je facturen genereren voor elke gemaakte afspraak, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Probeer nu KikFit gratis voor 30 dagen

Probeer KikFit gratis voor een maand en begin met tijd te besparen! Je zit nergens aan vast, na de proefperiode kun je besluiten of je het wilt blijven gebruiken, de gegevens blijven dan bewaard.
Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier is beschermd met Google reCAPTCHA: privacy, voorwaarden.

Op de hoogte blijven?